JS Optima - шаблон joomla Форекс

O nama

PROMET SINJ d.o.o. –društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza putnika u javnom prometu, počelo je sa obavljanjem  djelatnosti 01.03.2013.godine.

Kroz svoju osnovnu djelatnost, a to je cestovni prijevoz putnika, Društvo obavlja prijevoz putnika na području Republike Hrvatske, održava linije prema inozemstvu – Bosni i Hercegovini,prevozi putnike turističkih agencija, prevozi osmoškolce i srednjoškolce, obavlja povremene i posebne vožnje putnika.

Osim osnovne djelatnosti,  Društvo je registrirano i za obavljanje drugih djelatnosti, kao što su: tehnički pregledi robe, pružanje kolodvorskih usluga, kupnja i prodaja robe, iznajmljivanje kopnenih prijevoznih sredstava, pružanje usluga u nautičkom, seljačkom, zdravstvenim i drugim oblicima turizma i sl.

Vlasnik Prometa Sinj d.o.o. je društvo Promet Makarska d.o.o. iz Makarske.

Društvo raspolaže kvalitetnim turističkim autobusima, a u voznom parku nalaze se slijedeće marke autobusa: Neoplan Setra, Mercedes. Trenutno zapošljava 50 djelatnika, sa stalnom tendencijom zapošljavanja novih ljudi, posebno vozača. Naše osoblje, naročito osoblje u autobusima su ljubazni mladi ljudi, koji profesionalno izvršavaju svoje obaveze, spremni biti na usluzi putniku u svakom trenutku.

Kontinuirano radimo na poboljšanju svojih usluga, da bi što kvalitetnije zadovoljili potrebe naših korisnika.

O namaPovijest društva

ROMET SINJ d.o.o. počelo je sa obavljanjem djelatnosti 01. 03. 2013. godine. Kroz svoju osnovnu djelatnost, a to je cestovni prijevoz putnika, Društvo obavlja prijevoz putnika na području Republike Hrvatske, održava linije prema inozemstvu – Bosni i Hercegovini,prevozi putnike turističkih agencija, prevozi osmoškolce i srednjoškolce, obavlja povremene i posebne vožnje putnika.

Saznaj više

Twitter feedsOur Latest Twitter Feeds

FotogalerijaPar fotografija iz naše galerije

Kontakt informacije

PROMET SINJ d.o.o.

Miljenka Buljana 2
HR - 21230 Sinj
Tel: +385 (0) 21 821 566
Fax: +385 (0) 21 821 402
E-mail: prometsinjdoo@gmail.com
www: www.promet-sinj.hr
OIB: 88867996815
IBAN: HR4123300031100379284