JS Optima - шаблон joomla Форекс

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Promet Sinj d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama. Prihvaćanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka dajete svoju suglasnost tvrtki Promet Sinj d.o.o. za prikupljanje i korištenje podataka u skladu sa zakonskom regulativom i sljedećim odredbama.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internet stranice - poslali na našu mail stranicu prometsinjdoo@gmail.com (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona, prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni). Primjerice za izradu troškovnika i ponuda, odgovora na postavljene upite, prigovore na usluge, pružanje dodatnih informacija i posebnih ponuda. Vaše osobne podatke koje prikupljamo , koristimo isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama,(primjerice za oglašavanje), osim na zahtjev ovlaštenih državnih organa uz vašu privolu. Nakon što izvršimo zahtjev s Vaše strane koji ste nam uputili, jamčimo Vam da će Vaši podaci biti izbrisani. Ukoliko nam ustupite osobne podatke vezano za poslovnu suradnju, i dođe do ostvarenja iste, jamčimo da će podaci biti strogo čuvani unutar poduzeća u stalno kontroliranim računalnim sustavima, s ograničenim pristupom. To znači da samo ovlaštene osobe od strane Uprave Društva za obradu podataka imaju pristup istima.

Sigurnost podataka

Stranice tvrtke Promet Sinj d.o.o. na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka zaštićene su uporabom Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka. SSL zaštitno kodiranje, tehnologija je zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica www.promet-sinj.hr

Informacije i pravo prigovora

Na temelju zakonskih odredbi  imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podatcima koji su pohranjeni u bazi podataka tvrtke Promet Sinj d.o.o., kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pismeni zahtjev upućen na adresu: Miljenka Buljana 2, 21230 Sinj, s naznakom za Službenika za zaštitu osobnih podataka  ili na mail adresu : prometsinjdoo@gmail.com (vrsta upita: Zaštita osobnih podataka).

Službenik za zaštitu osobnih podataka
prometsinjdoo@gmail.com s naznakom za službenika zaštite osobnih podataka

Naši klijenti o namaŠto naši klijenti kažu o nama, pohvale i pritužbe

O namaPovijest društva

ROMET SINJ d.o.o. počelo je sa obavljanjem djelatnosti 01. 03. 2013. godine. Kroz svoju osnovnu djelatnost, a to je cestovni prijevoz putnika, Društvo obavlja prijevoz putnika na području Republike Hrvatske, održava linije prema inozemstvu – Bosni i Hercegovini,prevozi putnike turističkih agencija, prevozi osmoškolce i srednjoškolce, obavlja povremene i posebne vožnje putnika.

Saznaj više

Twitter feedsOur Latest Twitter Feeds

FotogalerijaPar fotografija iz naše galerije

Kontakt informacije

PROMET SINJ d.o.o.

Miljenka Buljana 2
HR - 21230 Sinj
Tel: +385 (0) 21 821 566
Fax: +385 (0) 21 821 402
E-mail: prometsinjdoo@gmail.com
www: www.promet-sinj.hr
OIB: 88867996815
IBAN: HR4123300031100379284